Skilte direkte fra fabrik - med lokal kompetent rådgivning

Skilte
Indendørsskilte

DANIA SIGNS - Indendørsskilte

Indendørsskilte

Dania Signs producerer flere typer skiltesystemer i buet og plant design, tillige tilbyder vi produktion af kundespecifikke løsninger.
Maskinparken i vores produktion giver frit spil for design og udformning. Materialets overflade kan lakeres i vores egen lakafdeling eller behandles på anden måde for at opnå den ønskede effekt.

Vi leverer indendørsskilte til alle typer lokationer: shoppingcentre, virksomheder, offentlige institutioner, kontorfællesskaber, hoteller og konfrencecentre, mm. Naturligvis tilbyder vi også skilte med indbygget LED.

Typisk anvendelse er: wayfinding, henvisningsskilte, informationsskilte, oversigtsskilte, sikkerheds- og advarslesskiltning.

Vi leverer flere professionelle løsninger:

  • fritstående søjler
  • Vingeudhængte skilte
  • Nedhængte skilte
  • Vægskilte
  • Dørskilte

Materialer
Vi arbejder med bl.a.: aluminium, akryl, stål, kobber, messing, rustfri stål, m.m.

System sortiment
VISIO sign system er et exclusivt buet modul opbygget skiltesystem, bestående af et basis skilt hvori der kan indsættes forskellige materialer. Som standard leverer vi fronter af aluminium og transperant akryl. Det giver mulighed for at lave såvel skilte med fast tekst som skilte med papirindsats – naturligvis kan fronterne kombineres. Standard farverne er sølvmetallic og mørk grå.

PIANO classic sign system er bygget op omkring et ekstremt bredt program af ekstruderede aluminiumsprofiler. Systemet er modul opbygget i 30mm moduler. Med PIANO kan der opbygges alle typer af skilte. PIANO classic leveres som standard i farverne ano. silver og mørk grå.

Både VISIO og PIANO er komplette systemer hvor der kan leveres fritstående standere, oversigtsskilte, henvisningsskilte, dørskilte, vingeudhængte skilte og nedhængte skilte.